Våre kurssentre
BergenKristiansandOsloStavangerTrondheim
Norges eldste kursleverandør
RelyOn Nutec Bergen har levert realistisk, industribasert trening siden 1986.
Eneste full-skala FF1200 livbåttårn brukt til kurs
RelyOn Nutec Bergen har det eneste full-skala livbåttårnet for FF1200 som kursdeltakere kan trene på.
Kompetanseleverandør
Vårt team består av dedikerte instruktører med bakgrunn fra ambulansetjenesten, brannvesen, helsevesen og Forsvaret, samt offshore og maritim bakgrunn. I Bergen har vi også kjernekompetanse innen Helse, miljø og sikkerhet (HMS), praktisk ledelse og radiokurs (ROC/GOC).
Hvorfor velge RelyOn Nutec Bergen?
RelyOn Nutec har holdt til i Bergen i over 40 år. Siden 1986 har vi fokusert på forskningsbasert sikkerhetstrening for ansatte offshore og i maritim næring. Selv om treningssenteret fokuserer på sikkerhetstrening for offshore og maritim næring, tilbyr vi skreddersydde kurs som møter behovene til bedrifter i alle industrier.
Instruktørene våre er god trent, og kommer fra en rekke bakgrunner. Med et full-skala livbåttårn, velutstyrt brannfelt og alt nødvendig utstyr som trengs for å bistå med realistisk trening innenfor sikre rammer, tilbyr RelyOn Nutec Bergen deltakerne alt de trenger for å utføre jobben sin på en sikker måte.
Velkommen på kurs!
RelyOn Nutec Bergen, Gravdalsveien 255, 5165 Laksevåg
+47 55 94 20 00
Flybussen eller bybanen til Bergen Sentrum (Byparken), ca. 45 min. Linje 17 til Gravdalen, ca. 15 min. (siste stopp) og en kort gåtur på ca. 5-10 min.
Fra Flesland ca. 20 min. ➤ Kjør ut på Kokstadflaten. Følg skilt 580 og E39 Bergen (to rundkjøringer). Snart vil du komme til en rundkjøring: ta av i første avkjørsel og hold til venstre. Du vil se en rundkjøring til ganske kjapt: ta av i tredje avkjørsel i retning 556 Søreide og 555 Sotra. I neste rundkjøring: andre avkjørsel (følg rett frem). Snart vil du komme til nok en rundkjøring: ta andre avkjørsel (retning rett frem). Neste rundkjøring: andre avkjørsel (retning rett frem) til 555 Sotra og E39 Bergen (se skilt før rundkjøring). Snart vil du kjøre inn i Knappetunnelen (hold til høyre). Følg skilting til Nygård og ut på motorvei til du kommer til en avkjørsel til Nygård/Gravdalen. I neste rundkjøring ta andre avkjørsel over broen og inn i en ny rundkjøring. Hold til høyre og kjør ut første avkjøring. Følg Rv582 Lyderhornsveien (forbi Rema 1000), og ta andre innkjørsel til venstre. Kjør rett frem til du ser Plantasjen på venstre side. Deretter vil du se et skilt til senteret foran deg. Følg videre skilt og kjør til ende av vei. Kjør fra sentrum mot Sotra og ta av ved første avkjørsel etter Damsgårdstunnelen. Følg veien ca. 200m og ta av til venstre ved bensinstasjonen. Deretter følg veien til du har Gravdal Plantasjen på venstre side og fortsette videre til veis end.
Oppsummert: ni rundkjøringer, en lengre tunnel.
Gode parkeringsmuligheter.
Alle dager fra 08:30 til 15:30.
Lunsj varierer fra dag til dag, vanligvis mellom 11:00 og 12:00.
Kursavgift betales på første kursdag med Visa / Mastercard. Bedriftskunder kan velge å få faktura tilsendt.
Spesialist på Industrivern
Våre instruktører har lang erfaring med å planlegge, gjennomføre og evaluere industrivernskurs for store og små kunder, og er det eneste senteret i Norge som tilbyr Kjemikaliedykking regelmessig.
Vårt sørligste treningssenter
RelyOn Nutec Kristiansand er posisjonert på Norges sørlige kyst, og tar nytte av det milde klimaet i sine sikkerhetskurs.
Ekspertinstruktører
Instruktørene hos RelyOn Nutec Kristiansand har viet karrieren sin til å møte kundens behov. Et dedikert team med bakgrunn fra brannvesen, helsevesen, og Forsvaret sørger for at alle kurs møter de høyeste standardene.
“Vi har alltid hatt et godt samarbeid med RelyOn Nutec Kristiansand.”
– Anita Elvebakk, Manager Internal Training, NOV Rig Technologies.
Hvorfor velge RelyOn Nutec Kristiansand?
Kristiansand ble innlemmet i RelyOn Nutec i 2015, men har lenge bistått lokale bedrifter med deres treningsbehov. Senteret spesialiserer seg på trening innen Industrivern, og har i flere år tilrettelagt for store samtreninger og enkeltøvelser for industrivernspliktige bedrifter i området. Treningssenteret har alle de nødvendige fasilitetene for å gjennomføre sikkerhetskurs av høyeste standard for offshore, maritim, luftfart og militæret.
Alle kurs gjennomføres til den høyeste standard, og sammen med kunden utarbeides de beste nødprosedyrene og beredskapsplaner til å takle enhver hendelse.
Velkommen på kurs!
RelyOn Nutec Kristiansand, Bjerkvika, 4657 Kjevik
+47 55 94 20 00
Fra Lufthavn Kjevik – ca. 6 min. gange. ➤ Når du kommer ut av terminalen spaserer du rett over parkeringsplassen og videre ved bilveien til du ankommer RelyOn Nutec Kristiansand.
Kun en rundkjøring på Kjevik. Ta til høyre i denne og følg veien til du ser parkeringsplassen for kursdeltakere.
Gode parkeringsmuligheter.
Alle dager fra 08:30 til 15:30.
Lunsj varierer fra dag til dag, vanligvis mellom 11:00 og 12:00.
Kursavgift betales på første kursdag med Visa / Mastercard. Bedriftskunder kan velge å få faktura tilsendt.
Spesialiserte kurs
I tillegg til våre standard sikkerhetskurs, kan instruktørene i Oslo enkelt tilpasse alt utstyr til enhver kundes behov, som for eksempel Politiet, ulike avdelinger i Forsvaret og helikopterservice.
Forskningsbasert trening
Alle våre kurs har blitt utviklet gjennom forskningsbasert analyse og industrierfaring.
Et dedikert team
Våre ansatte er alltid klar til å gi kursdeltakerne moderne kurs, som utvikler seg sammen med behovet til kundene.
“De ansatte hos RelyOn Nutec Oslo er profesjonelle og serviceinnstilte. Treningen er av høy kvalitet, og instruktørene viser et høyt kunnskapsnivå.”
– Erica Balke, Flight Ops Support | Svensk Luftambulans SLA
Hvorfor velge RelyOn Nutec Oslo?
RelyOn Nutec Oslo ligger rett ved vannkanten på Nesodden. Posisjonen langs fjorden gir rask og enkel tilgang til vannet for alle sjøøvelser. Treningssenteret har alt nødvendig utstyr for å holde sikkerhetskurs for både offshore og maritim næring, samt all landbasert industri.
Våre ansatte sørger alltid for at alle kursdeltakere får en positiv opplevelse mens de lærer nødvendig ferdigheter for å kunne gjennomføre sitt arbeid på tryggest mulig måte. Denne kompetansen og erfaringen er nøkkelen til suksessfull kompetansebygging hos deltakerne.
Velkommen på kurs!
RelyOn Nutec Oslo, Svestadveien 27, 1458 Fjellstrand
+47 55 94 20 00
Ta nesoddbåten fra Aker Brygge og bli hentet med buss eller organiser taxi. Båten tar 25 min., og det tar deretter nye 25 min. med buss eller taxi videre fra Nesoddtangen.
Oppsummert: Med buss, båt og flytog tar det totalt ca. 2 timer.
Flytog: Gardermoen til Oslo S. Gå eller ta taxi/trikken til Aker Brygge.
Båt: B10 fra Aker Brygge til Nesoddtangen, ca 25 min.
Buss: Linje 575 fra Nesoddtangen til Svestadveien, ca 25 min. Gå i 5 min til FN.
Follotaxi tlf: (+47) 64 85 68 68 eller direkte bestilles på tlf 064 85.
Gode parkeringsmuligheter.
Alle dager fra 08:30 til 15:30.
Lunsj varierer fra dag til dag, vanligvis mellom 11:00 og 12:00.
Kursavgift betales på første kursdag med Visa / Mastercard. Bedriftskunder kan velge å få faktura tilsendt.
Vårt nyeste senter
RelyOn Nutec Stavanger åpnet i November 2016, med topp moderne fasiliteter.
Eneste RelyOn Nutec senter i Norge med livbåtsimulator
Siden 2017 har RelyOn Nutec Stavanger tilbudt livbåtfører trening på en helt ny, spesialbygd simulator.
Dedikerte instruktører
Våre ekspert instruktører sørger for at alle kursdeltakere bygger kompetanse i et trygt og kontrollert miljø.
“RelyOn Nutec i Stavanger er alltid imøtekommende og håndterer forespørsler fra oss nærmest umiddelbart. Endringer er aldri et problem og har vi en større gruppe ansatte får vi som regel skreddersydde løsninger som også er svært kostnadseffektive.”
– Torbjorn Thorsen, HR Advisor, Subsea 7
Hvorfor velge RelyOn Nutec Stavanger?
RelyOn Nutec Stavanger relanserte seg selv i 2016, med nye moderne lokaler. Posisjonert i Norges hovedsete for offshorenæringen, møter senteret alle behovene for ansatte som skal ut offshore. I tillegg til spesialisering i offshorekurs, kan Stavanger ta imot ansatte fra alle industrier og skreddersyr kurs i henhold til kundens behov.
Våre kompetente og fleksible instruktører jobber kontinuerlig med å skape et miljø som fremmer erfaringsoverføring. Våre ansatte bidrar også i vaktordningen til Operatørenes Forening for Beredskap (OFFB). Dette arbeidet sørger for at de har spisskompetanse innen beredskapsledelse, samt opprettholder erfaring på hvordan en krisesituasjon utfolder seg i virkeligheten.
Velkommen på kurs!
RelyOn Nutec StavangerBuøy, Tømmerodden 10, 4077 Hundvåg
+47 55 94 20 00
Flybussen til Stavanger sentrum. Linje 1 til Hundvågveien, ca. 22 min. Gå deretter i ca. 13 min.
Fra Lufthavn Sola ca. 30 min. ➤ Kjør inn på Rv509 og E39 til Stavanger sentrum. Kjør motorveien til endes og hold høyre retning til sentrum. Forsett så videre på Rv509. Kjør rett frem i de neste tre rundkjøring og gjennom tunnelen (Bergelandstunnelen). Etter denne tar du til høyre retning bybrua. Følg Fv453 over bybrua retning Hundvåg til du kommer til Rosenberg Verft. Ta til venstre retning verftet og her vil du mest sannsynlig se skilt til senteret. Følg videre skilting.
Oppsummert: seks-syv rundkjøringer, bro fra Stavanger sentrum (Bybrua).
Gode parkeringsmuligheter.
Alle dager fra 08:30 til 15:30.
Lunsj varierer fra dag til dag, vanligvis mellom 11:00 og 12:00.
Kursavgift betales på første kursdag med Visa / Mastercard. Bedriftskunder kan velge å få faktura tilsendt.
Kompetanse for alle industrier
Uansett hvilken industri du jobber i, er RelyOn Nutec Trondheim din sikkerhetspartner.
Vårt nordligste treningssenter i Norge
RelyOn Nutec Trondheim er vårt nordligste treningssenter i Norge, og bistår kunder langs hele kystlinjen.
Den foretrukne lokasjonen for samtreninger
RelyOn Nutec Trondheim har muligheten til å tilpasse store samtreninger for hele bedriften, og er foretrukket lokasjon av flere store selskap.
“De ansatte hos RelyOn Nutec Oslo er profesjonelle og serviceinnstilte. Treningen er av høy kvalitet, og instruktørene viser et høyt kunnskapsnivå.”
– Erica Balke, Flight Ops Support | Svensk Luftambulans SLA
Hvorfor velge RelyOn Nutec Trondheim?
RelyOn Nutec Trondheim er vårt nordligste treningssenter. Senteret spesialiserer seg på sikkerhetskurs innen maritim industri, havbruk og Norsk Olje og Gass. Med Trondheimsfjorden som nærmeste nabo har senteret mulighet til å skape realistiske scenarioer som forbereder deltakerne på enhver situasjon.
Våre kompetente og fleksible instruktører og rådgivere sørger for at alle kursdeltakere får den nødvendige treningen for å utføre sin jobb med egen, og andres, sikkerhet i framsetet.
Velkommen på kurs!
RelyOn Nutec Trondheim, Svestadveien 27, 1458 Fjellstrand
+47 55 94 20 00
Flybuss til Trondheim Sentrum. Linje 11 og 75 til Høvringen. Gå deretter i 2 min.
Fra Lufthavn Værnes ca. 35 min. ➤ Ta Meierivegen og E14 til E6 Stjørdal. Fortsett på E6 til Trondheim. Følg så Rv706 Sluppen gjennom tre rundkjøringer, før du i fjerde rundkjøring tar av på Rv715. Etter ca.150 meter vil du se skilt til treningssenteret på høyre side.
Oppsummert: ca. seks rundkjøringer.
Gode parkeringsmuligheter.
Alle dager fra 08:30 til 15:30.
Lunsj varierer fra dag til dag, vanligvis mellom 11:00 og 12:00.
Kursavgift betales på første kursdag med Visa / Mastercard. Bedriftskunder kan velge å få faktura tilsendt.